Forum www.timberships.fora.pl Strona Główna www.timberships.fora.pl
Forum autorskie plus dyskusyjne na temat konstrukcji, wyposażenia oraz historii statków i okrętów drewnianych
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Recenzje

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
Napisz nowy temat
 Tematy   Odpowiedzi   Autor   Wyświetleń   Ostatni Post 
Brak nowych postów Bitwa pod Oliwą 1627. Fakty i mity - recenzja
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2, 3 ]
41 Waldemar Gurgul 6003 Pon 0:02, 16 Lis 2020
dekan
Brak nowych postów Co prawda to nie recenzja ale o powstającej książce
1 Colonel 2082 Sob 7:44, 12 Wrz 2020
kgerlach
Brak nowych postów Trafalgar - Jean-Yves Delitte, Denis Bechu
11 wlad 1356 Śro 12:44, 22 Kwi 2020
kgerlach
Brak nowych postów POLEMIKA Z RECENZJĄ WALDEMARA GURGULA
0 hoekman 3159 Czw 14:31, 05 Gru 2019
hoekman
Brak nowych postów Recenzja pracy Bitwa pod Oliwą 1672, fakty i mity
6 kgerlach 5187 Czw 13:43, 01 Sie 2019
Kadrinazi
Brak nowych postów Strona żeglarska i nie tylko
1 Colonel 3150 Sob 16:44, 23 Mar 2019
kapitanwidmo
Brak nowych postów Siły Hanzy od XIII do XV w.
0 kgerlach 2970 Wto 10:14, 28 Sie 2018
kgerlach
Brak nowych postów Pancerna karaka i chaos nazewniczy
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2 ]
21 kgerlach 6396 Śro 6:42, 28 Lut 2018
kgerlach
Brak nowych postów Napoleon mórz. Służba admirała Nelsona
1 kgerlach 4170 Pon 16:20, 31 Paź 2016
kgerlach
Brak nowych postów Album "Żaglowce i nie tylko"
2 kgerlach 4551 Sob 22:50, 23 Lip 2016
Killick
Brak nowych postów La Belle Poule
1 Colonel 4380 Pon 11:33, 28 Mar 2016
kgerlach
Brak nowych postów Piotr Olender - Wyprawa barona de Pointisa
3 kgerlach 5199 Sob 9:41, 11 Kwi 2015
Napoleon7
Brak nowych postów Szczecin wrzesień 2014
5 kgerlach 5049 Czw 8:54, 09 Kwi 2015
wlad
Brak nowych postów W nawiązaniu do art. „Techniki sprzątania i zwijan
1 Radczuk Jerzy 7893 Pon 21:31, 26 Sty 2015
kgerlach
Brak nowych postów "Texel 1673"
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2 ]
15 kgerlach 13038 Czw 9:40, 22 Sty 2015
de Villars
Brak nowych postów "Ostatnia próba odtworzenia floty..."
2 kgerlach 5454 Wto 16:35, 17 Cze 2014
kgerlach
Brak nowych postów W odpowiedzi na paszkwil "bubel"
2 Radczuk Jerzy 7425 Nie 15:07, 02 Mar 2014
kossakowski
Brak nowych postów "Sovereign of the Seas" Witolda Koszeli
0 kgerlach 5406 Sob 19:28, 15 Lut 2014
kgerlach
Brak nowych postów UWAGA: BUBEL
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2, 3 ]
34 kgerlach 27474 Sob 20:00, 16 Mar 2013
Ramond
Brak nowych postów Marynarka wojenna Francji w XVII wieku...
0 robal3333 7608 Czw 11:24, 31 Sty 2013
robal3333
Brak nowych postów "XVII-wieczne holenderskie bandery wojenne"
3 kgerlach 8091 Wto 22:31, 29 Sty 2013
robal3333
Brak nowych postów T. Rogacki "Ekspedycja egipska 1798-1801"
2 kgerlach 7926 Śro 13:38, 26 Gru 2012
kgerlach
Brak nowych postów Press gang Na morzu i na brzegu - John R. Hutchinson
3 wlad 7020 Śro 0:43, 07 Lis 2012
Karrex
Brak nowych postów Uwagi o "De Zeven Provincien" z "Okręty"
0 kgerlach 9297 Sob 23:19, 11 Cze 2011
kgerlach
Wyświetl tematy z ostatnich:  
Napisz nowy temat    Forum www.timberships.fora.pl Strona Główna -> Okręty wiosłowe, żaglowe i parowo-żaglowe / Recenzje Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nowe posty Nowe posty    Brak nowych postów Brak nowych postów    Ogłoszenie Ogłoszenie
Nowe posty [Popularny] Nowe posty [Popularny]    Brak nowych postów [Popularny] Brak nowych postów [Popularny]    Przyklejony Przyklejony
Nowe posty [Zablokowany] Nowe posty [Zablokowany]    Brak nowych postów [Zablokowany] Brak nowych postów [Zablokowany]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin